Новини

 

Про особливості організації освітнього процесу з 01 березня по 30 квітня 2021 року

01.03.2021

На виконання вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. за № 104, відповідно до якого режим надзвичайної ситуації (запровадженої на території України для запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2) продовжено до 30 квітня, а на всій території України з 24 лютого 2021 року запроваджується «жовтий» рівень епідемічної безпеки, враховуючи рекомендації МОН України (від 22 лютого 2021 року, лист №1/9-93) і керуючись Статутом Університету ухвалено рішення:

1. Деканам факультетів, директорам інститутів, директорам закладів фахової передвищої освіти, директору Українського фізико-математичного ліцею:

1.1. Розробити, разом із вченими (педагогічними) радами своїх структурних підрозділів та з урахуванням пропозицій органів студентського самоврядування, модель (моделі – у випадку встановлення відмінних умов організації для різних спеціальностей та/або рівнів освіти) змішаного навчання, яка буде використовуватись на факультетах (в інститутах, коледжах) на період дії в м. Києві «жовтого» і «помаранчевого» рівнів епідемічної безпеки із дотриманням вимог, встановлених пунктом 3 Постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. за № 104, зокрема:

  • проведення навчальних занять і будь-яких інших заходів виключно за умови забезпечення площі в приміщенні більш як 4 кв. метри на одну особу, заповненості аудиторій/залів не більш як на 50 відсотків місць (у кожному окремому приміщенні), та за умови дотримання санітарно-гігієнічних вимог і фізичної дистанції між особами не менше ніж 1,5 метра;
  • заборони відвідування приміщень університету здобувачами освіти у разі, коли на самоізоляції через контакт з особами з підтвердженим випадком COVID-19 перебуває більш як 50 відсотків здобувачів освіти та персоналу структурного підрозділу;
  • проведення в корпусах університету масових заходів (вистав, свят, концертів) за участю здобувачів освіти з не більше ніж однієї групи (класу) та за присутності глядачів (відвідувачів);

1.2. Забезпечити своєчасне, усіма доступними засобами (офіційний web-сайт, електронна пошта, соціальні мережі тощо), доведення до відома викладачів та здобувачів освіти актуалізованої інформації про розклад і форму проведення занять, надаючи здобувачам освіти, які проживають поза межами м. Києва можливість заздалегідь прибути до місць проведення освітнього процесу.

1.3 Забезпечити неухильне виконання вимог пунктів 1, 2 і 4 наказу ректора від 29.12.2020 року за №855-32 «Про особливості організації освітнього процесу у 2 семестрі 2020/2021 навчального року».

2. Завідувачу кафедри фізичного виховання і спорту Т.І.Кочергіній:

  • на період дїі в м.Києві «жовтого» і «помаранчевого» рівнів епідемічної безпеки забезпечити проведення факультативних занять із усіх видів фізичного виховання і спортивних змагань із дотриманням вимог встановлених підпунктом 6) пункту 3 Постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. за № 104 (не більш як 4 особи на кв.метр площі будівлі або території, при наповненості залів не більш як на 50 % місць у кожному окремому залі, і дотриманні фізичної дистанції між особами не менше як 1,5 метра).
  • у випадку оголошення на території міста Києва «червоного» рівня епідемічної безпеки припинити проведення всіх видів занять і заходів.

3. Керівникам Молодіжного центру культурно-естетичного виховання і Центру іноземних мов:

  • на період дії в м.Києві «жовтого» і «помаранчевого» рівнів епідемічної безпеки забезпечити проведення занять і заходів із дотриманням вимог встановлених підпунктом 6, пункту 3 Постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. за № 104 (не більш як 4 особи на кв.метр площі будівлі або території, при наповненості залів не більш як на 50% місць у кожному окремому залі, і дотриманні фізичної дистанції між особами не менше як 1,5 метра);
  • у випадку оголошення на території міста Києва «червоного» рівня епідемічної безпеки припинити проведення всіх видів занять і заходів.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024