Новини

 

Літня школа права охорони здоров’я у КНУ

10.07.2018

11-13 липня 2018 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбудеться Літня школі з права охорони здоров’я.

Участь у триденному інтенсивні візьмуть лікарі, керівники і юрисконсульти закладів охорони здоров’я, адвокати, представники науково-викладацької спільноти.

Спікерами Літньої школи виступлять фахівці у царинах медичного права, фармацевтичного права, громадського здоров’я та біоетики з України та зарубіжних країн.

Організатори заходу – Навчально-науковий центр медичного права КНУ, кафедра адміністративного права юридичного факультету, Асоціація випускників юридичного факультету КНУ та Комітет з медичного і фармацевтичного права Асоціації адвокатів України.

Подія проводиться за сприяння Наукового центру німецького права КНУ, Центру польського права КНУ та Українського відділення кафедри ЮНЕСКО з біоетики.

Натхнення учасникам додадуть вітальні слова керівників Київського національного університету імені Тараса Шевченка і юридичного факультету, представників органів законодавчої і виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024