Новини

 

Експерт із кібербезпеки Райнер Елк-Андерс відвідав КНУ

12.06.2018

Продуктивна співпраця Київського національного університету імені Тараса Шевченка з Університетом Спа, м. Бат (Великобританія) триває уже кілька років.

Лише за 2017-2018 навчальний рік у межах договору про співробітництво Erasmus+ КНУ відвідало 12 співробітників Університету Бат Спа.

Загалом візити представників іноземного університету-партнера були присвячені 6 пріоритетним напрямам співпраці: фінансовій грамотності студентів; підтримці військового персоналу та їхніх родин (психології, реабілітація); транснаціональній журналістиці та видавничій справі; захисту екосистем бджіл; мовній підготовці персоналу та студентів, а також кібербезпеці.

Проблемі кібербезпеки була присвячена остання зустріч із циклу, що відбулася 11 червня 2018 року у Головному корпусі КНУ, за участі експерта з кібербезпеки, викладача Університету Бат Спа доктора Райнера Елк-Андерса.

На зустрічі були присутні представники адміністрації та викладачі КНУ, зокрема проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех, професор Володимир Заславський, начальник відділу міжнародного співробітництва Андрій Кравченко та інші. Учасники дискусії обговорили вектори подальшої спільної роботи.  

У рамках візиту доктор Райнер Елк-Андерс також зустрівся зі студентами та викладачами факультету комп'ютерних наук та кібернетики КНУ.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024