Новини

 

Курсанти ВІКНУ беруть участь у Всеукраїнській акції «Потяг Єднання України «Труханівська Січ»

13.04.2018

Акція започаткована за ініціативи громадських та волонтерських організацій за підтримки Президента України в рамках реалізації програми з підтримки національної єдності.

За сприянням командування Військового інституту та військового факультету фінансів і права курсанти цього факультету протягом 12 днів разом з іншими учасниками будуть сприяти піднесенню патріотичного духу українців, брати участь у популяризації національної культури та покращенню військово-патріотичного виховання української молоді.

Початком акції став брифінг, що відбувся у Центральному будинку офіцерів ЗС України на якому були присутні організатори заходу, представники МОУ, ГШ ЗСУ, ВСП, Військового телебачення України, Синодального управління військового духовенства УПЦ КП, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Києва, Міністерства молоді та спорту України.

Кожного разу потяг є тематичним. Концепція 12-го Потягу – «Уроки історії. Перемоги та поразки Визвольних Змагань та збройної боротьби за Незалежність. 1918-2018 роки».

Маршрут триватиме 12 днів, за таким розкладом руху: Київ – Харків – Лозова – Краматорськ – Запоріжжя – Волноваха – Маріуполь – Генічеськ – Херсон – Миколаїв – Одеса – Сміла – Київ.

 

За матеріалами ВІКНУ

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024