Новини

 

Представництво ЄС в Україні запрошує до участі у ХХІІІ сесії EU Study Days

12.01.2018

Представництво Європейського Союзу в Україні у співпраці з Українським освітнім центром реформ запрошують студентів та випускників закладів освіти на ХХІІІ сесію EU Study Days (Єврошколи).

 Сесія відбудеться 15–18 лютого 2018 року в Ужгороді.

Єврошкола – це унікальна можливість:

  • отримати нові знання від найкращих експертів з Європейського Союзу та України;
  • вивчити ключові моменти у відносинах між Україною та Європейським Союзом у сферах політики, економіки, енергетики, безвізового режиму, освіти та прав людини;
  • поспілкуватися з представниками інституцій Євросоюзу та науковцями;
  • долучитися до мережі активної молоді для обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив у майбутньому.

 

Хто може взяти участь у EU Study Days?

Студенти останніх курсів та випускники українських ВНЗ, які закінчили виш не більше ніж три роки тому, з усіх регіонів України. Пріоритет буде надано тим, хто здобув (або здобуває) освіту за такими спеціальностями: міжнародні відносини, європейські студії, право, політологія, економіка, фінанси, бізнес, соціологія, журналістика, історія, культурологія, філософія та філологія.

 

Як взяти участь у EU Study Days ?

Для подання заявки на участь треба до 23:00 30 січня заповнити анкету й очікувати на відповідь упродовж двох днів після дедлайну.

Для участі у кожній сесії буде відібрано 40 молодих людей із різних регіонів України. Відбір відбуватиметься на основі поданої заявки та за такими критеріями:

  • освітній рівень студента чи випускника;
  • представлення максимально можливої кількості регіонів;
  • володіння англійською мовою.

 

Про EU Study Days

EU Study Days є проектом Представництва Європейського Союзу в Україні, що дає змогу українським студентам та випускникам ВНЗ дізнатися більше про ЄС та стосунки між ЄС та Україною від ключових експертів у цій сфері. Крім того, проект має на меті створити мережу української молоді, яка спілкуватиметься задля обміну досвідом та впровадження спільних ініціатив.

Участь у Єврошколі безкоштовна для відібраних студентів. Організатори оплачують проїзд, проживання та харчування учасників з інших міст.

Робочі мови Єврошколи – українська та англійська. Знання англійської мови (вміння говорити та читати англійською, а також розуміти усне мовлення) є обов’язковим.

Більше інформації про EU Study Days (точні дати, методи відбору кандидатів, місця проведення) – на сторінці проекту у Facebook.

Контактна особа – Ірина Мовчан, директор Українського освітнього центру реформ, imovchan@cure.org.ua.

Координаційна група проекту: e-mail: eustudydays@gmail.com, тел.: 097 321 47 30.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024