Новини

 

Національний університет Чонбук і КНУ підписали Меморандум про взаєморозуміння

10.11.2017

10 листопада 2017 року у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася зустріч керівництва вишу з представниками Національного університету Чонбук (Chonbuk National University, Корея), Корейського освітнього центру в Україні та Посольства Республіка Корея в Україні.

До складу корейської делегації увійшли: Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Корея в Україні Лі Янг-Гу, Віце-Президент з міжнародного співробітництва пані Юон Мейонг Сук, професор Національного університету Чонбук пан Чо Кванг Мін, запрошена професорка пані Євгенія Цкай, директор Корейського освітнього центру в Україні пан Ю Санг-Беом та адміністратор Корейського освітнього центру в Україні пан Рім Кіл Хо.

З українського боку гостей зустрічали проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех та начальник відділу міжнародного співробітництва КНУ Андрій Кравченко.

Головною метою зустрічі стало підписання Меморандуму про взаєморозуміння з метою сприяння навчально-академічному обміну та співпраці між Національним університетом Чонбук та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка.

Віднині два провідні навчальні заклади будуть докладати усіх зусиль для того, аби розвивати співробітництво у різних сферах, зокрема сприятимуть обміну викладачами, дослідниками, студентами, академічними матеріалами; управлінню спільними дослідницькими проектами; організації академічних зустрічей тощо.

На завершення зустрічі на знак подяки корейська делегація передала Шевченковому університету кілька підручників для студентів, які вивчають корейську мову.

 

 

Центр комунікацій 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024