Новини

 

Безоплатні курси з вивчення японської мови - в Інституті філології КНУ!

04.09.2019

 

 

До уваги всіх ліцеїстів, учнів, студентів, викладачів, науковців та співробітників Київського національного університету імені Тараса Шевченка, а також - до уваги всіх охочих!

 

Центром японської мови та літератури Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка, за фінансового сприяння компанії «Мітцубіші-Корпорейшн», вам надається унікальна можливість безоплатно вивчити японську мову!

Інститут філології КНУ оголошує набір у групи з вивчення японської мови. За результатами проходження курсів слухачі отримають офіційний сертифікат.

Набір здійснюється у дві групи початкового рівня. Розподіл слухачів за групами відбуватиметься відповідно до їхнього віку й виду зайнятості, зокрема, формуватимуться групи зі:

  • студентів;
  • осіб, котрі працюють.

Заняття відбуватимуться в будні, орієнтовний час проведення занятьвід 13:00 до 14:20.

Викладання на курсах здійснюватимуть кваліфіковані викладачі кафедри мов і літератур Далекого Сходу та Південно-Східної Азії Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка, серед яких – і носії японської мови.

Заняття розпочинаються з 23 вересня 2019 року. Набір і запис слухачів триватиме до 20 вересня 2019 року.

Зі всіма запитаннями, будь ласка, звертайтеся за телефонами:

  • (044) 239-33-86,
  • (044) 239-31-17.

 

Співробітники Центру японської мови та літератури Інституту філології КНУ імені Тараса Шевченка щиро запрошують всіх охочих вивчити японську мову!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024