Новини

 

Віктор Садовнічий: “Підручник – це найсвятіше, що є в університеті”

19.06.2007
Наукова бібліотека ім. М. Максимовича Київського національного університету імені Тараса Шевченка поповнилася серією книг “Класичний університетський підручник”.

Близько 200 книг, делегація Московського державного університету ім. М. В. Ломоносова подарувала Київському університету під час засідання Вченої ради Київського національного університету імені Тараса Шевченка 18 червня 2007 року.

Ректор Московського державного університету ім. М. В. Ломоносова Віктор Антонович Садовнічий підкреслив, що делегація вважає великою честю перебувати у Київському університеті і виконує почесну місію - зміцнює дружбу між університетами. За його словами подарована серія книг “Класичний університетський підручник” – скромний внесок у розвиток наукової співпраці між Київським і Московським університетами, адже підручник – це саме святе, що є в університеті це рівень підготовки, рівень знань.

Віктор Васильович Скопенко, ректор Київського національного університету імені Тараса Шевченка подякував делегації за книжки та зазначив, що до 175-ліття Київського університету буде видано серію книг і Московський університет також отримає їх в подарунок.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024