Новини

 

Відбулася конференція трудового колективу університету

01.06.2007
Тридцять першого травня цього року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка відбулася конференція трудового колективу університету. З 216 делегатів зареєструвалося -180.

Відкрив конференцію Голова Первинної профспілкової організації Київського університету Володимир Цвих. Згідно порядку денного першим виступив ректор Віктор Скопенко. Він розповів про хід підготовки до святкування 175-річчя заснування університету, що проводиться згідно розпорядження Кабінету Міністрів України "Про відзначення 175-річчя Київського національного університету імені Тараса Шевченка".

Другим пунктом порядку денного було обрання до Вченої ради університету представників від факультетів та інститутів. Шляхом відкритого голосування до Вченої ради університету було обрано 14 чоловік, терміном на 7 років. На закінчення конференції Голова Первинної профспілкової організації ознайомив присутніх з подальшою роботою конференцій трудового колективу Київського університету, які відбудуться у вересні та грудні поточного року.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024