Новини

 

Підписано договір про співробітництво з Автономним університетом Сакатекаса

30.05.2007
Двадцять дев’ятого-тридцятого травня 2007 року з робочим візитом до Київського університету завітав перший проректор Автономного університету Сакатекаса імені Франціска Гарсії Салінаса (Мексика) Домінгес Гарай Франциск Хав’єр.

Він зустрівся з проректором з науково-педагогічної роботи Олександром Задорожнім та начальником Управління міжнародних зв’язків Петром Бехом. Під час зустрічі було підписано генеральний договір про співробітництво між Київським університетом та Автономним університетом Сакатекаса. Його головною метою є розвиток культурних відносин між Мексикою та Україною за допомогою наукового та навчального співробітництва. Пан Хав’єр підкреслив, що цей договір сприятиме розвитку спільної науково-дослідної роботи та обміну досвідом науковців обох країн. Він також зазначив, що Київський університет є першим університетом Європи, з яким Автономний університет Сакатекаса підписав договір про співробітництво.

У порядку робочого візиту пан Домінгес Гарай Франциско Хав’єр провів ознайомчу екскурсію по Київському університету та зустрівся з деканами природничих факультетів.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024