Новини

 

День фізика - 2007

21.05.2007
День Фізика “ДФ 2007” пройшов 15-20 травня на фізичному факультеті Київського університету. Святкування Дня Фізика на факультеті має довгу історію. У 1963 році за аналогією “Дня Архімеда” МДУ імені Л. В. Ломоносова в Київському університеті був вперше проведений День Фізика, який поступово перетворився в щорічне свято. Вже багато років День Фізика об’єднує навколо себе фізиків, не тільки Київського університету, а й інших вузів України. З цієї нагоди на фізичному факультеті відбувся ряд заходів.

16-17 травня на фізичному факультеті пройшла наукова конференція молодих вчених “Наука у ХХІ сторіччя”, де молоді науковці мали змогу обговорити багато актуальних питань, які постали перед сучасною наукою, обмінятися досвідом та плідно співпрацювати у різних галузях фізики.

Вісімнадцятого травня відбувся традиційний парад фізиків, який відкрив декан фізичного факультету Леонід Булавін, він привітав фізиків зі святом та побажав всіляких благ, потім відбулося запалення факелу від сонячного проміння, посвята студентів-першокурсників у фізики та концертна програма.

Крім того відбулася прес-конференція, на якій студенти, мали змогу задати найрізноманітніші питання своїм викладачам, святковий гала-концерт та дискотека, а завершилось свято 19 травня спортивними змаганнями.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024