Новини

 

Визначились переможці фінальної гри КВН

17.05.2007
Найяскравіший, найцікавіший та найнепередбачуваніший фінал КВН 2007 року пройшов 16 травня в актовій залі Червоного корпусу Київського університету.

Позмагатися за Кубок ректора зібралися п’ять команд: географічного факультету “Планета”, факультету кібернетики “5,50”, збірна команда факультетів соціології та психології “Основний інстинкт”, юридичного факультету “Вне закона” та Інституту філології “Схід-Захід”. Тема фіналу носила назву “Космічні чудеса”.


Відкрила гру команда “Планета”, вона продемонструвала особливості першого побачення в Молдові, Німеччині та України. Кібернетики “5,50”, вийшовши на сцену, заявили: “Что бы вы не делали – мы об этом пошутим!”. Вони дотримались свого слова, викликавши у залі шквал сміху та емоцій. Кращими номерами команди “Схід-Захід” у першому конкурсі була власна версія телепередачі “Брітні Спірс у гостях у Дмитра Гордона”, юристи порадували глядачів сценкою про зимову рибалку, а команда “Основний інстинкт” продемонструвала нового ведучого телепрограми “Смачно з Борисом Бурдою” Ганнібала Лектора, який готував вареники з бурдою. У результаті журі оцінило візитку команд так: юристи – 5 балів, кібернетики – 4,6, а географи, філологи та “Основний інстинкт” отримали по 4 бали.

Після “Розминки”, яка була не надто вдалою, розпочався заключний конкурс “Домашнє завдання” під назвою “Космічна серенада”. У ньому географи розповіли історію заучки та заявили, що “Без труда – не срежешь и высоковольтные провода!”. Команда “Схід-Захід” продемонструвала конкурс барменів на космічній орбіті, влаштувала запальні танці разом з головою журі шоуменом Андрієм Джеджулою та призвала на допомогу вищі небесні сили, щоб втретє отримати жаданий кубок. Команда “5,50” розповіла 8 способів, як “відмазатись” від викладача, продемонструвала КВНщіків на прийомі у редактора, якій зі сценарію вирізав сніжинку та заявила: “Главное чтобы в КВН не умирал олимпийский дух!”.

Але, як виявилось, для перемоги одного олімпійського духу замало, потрібно ще й мати олімпійську удачу, що цього вечора посміхнулась команді юридичного факультету, яка за результатами гри отримала 12,2 бала, всього лише на дві сотих від них відстала команда факультету кібернетики – 12, “Основний інстинкт” отримав 11 балів, географи “Планета” – 10, 6 бала, а філологи “Схід-Захід”, яким зняли бали за надто довгий час виступу - 10,5.

Вдруге Кубок ректора Київського університету, команда юридичного факультету отримала майже у порожній залі, так як основна частина вболівальників покинула приміщення, залишившись незадоволеною результатами фінальної гри.


Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024