Новини

 

Делегація КНУ взяла участь у Дванадцятій міжнародній конференції Інститутів Конфуція в м. Сіань (КНР)

21.12.2017

З 10 по 17 грудня 2017 року делегація КНУ взяла участь у роботі Дванадцятої міжнародної конференції Інститутів Конфуція в Сіані (КНР).

До складу делегації увійшли Олександр Гончаренко – директор Інституту Конфуція та Кевень Сунь – заступник директора Інституту Конфуція. 146 країн світу, більше ніж 2500 учасників, більше 525 Інститутів Конфуція та 1113 класів Інституту Конфуція взяли участь у роботі конференції.

На конференції мова йшла про стан викладання китайської мови у світі, проведення культурних заходів, збільшення місць проведення кваліфікаційного іспиту на знання китайської мови (HSK), підвищення рівня викладання китайської мови при Інституті Конфуція, розробка навчальних матеріалів різними мовами, підтримка розвитку Інституту Конфуція, а також розширення контактів з навчальними закладами, де є студенти, які вивчають або мають намір вивчати китайську мову.

14 грудня 2017 року відбулася робоча зустріч з керівництвом Політико-правового університету м.Сіань, на якій обговорили можливе стажування як студентів, так і викладачів.

16 грудня 2017 року Інститут Конфуція Київського національного університету імені Тараса Шевченка взяв участь у Міжнаціональному форумі та благодійній церемонії вручення навчальної літератури в рамках державної ініціативи «Один пояс, один шлях» за участю Пекінського університету іноземних мов, Видавництва навчальної та дослідницької літератури іноземними мовами. На форумі нашому університету було проголошено виділення навчальної та наукової літератури з доступом до електронних ресурсів на суму 150 тисяч юанів. Офіційна церемонія передачі запланована на травень 2018 року.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024