Новини

 

Благодійні буккойни і станція Гаррі Поттера!

21.12.2017

Підведення підсумків своєї діяльності наприкінці року – звичайна процедура для більшості зарубіжних і українських закладів, установ та інституцій.

От і в Науковій бібліотеці імені Михайла Максимовича відбулося нагородження найбільш ерудованих і найбільш допитливих під час урочистої церемонії «Читач року».

За підсумками студентської й професорсько-викладацької цілорічної зацікавленості бібліотечними фондами працівниці відповідних залів номінували найсумлінніших відвідувачів на здобуття премії для читацької спільноти. Нагороди дісталися двадцятьом студентам і аспірантам, а також чотирнадцятьом співробітникам Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Креативними співорганізаторами заходу виступили студенти-другокурсники Інституту журналістики КНУ, майбутні медіа-продюсери, наразі – учасники творчого студентського об’єднання «Покоління». Зокрема, Анастасія Коваль опікувалося благодійним збором дитячих книжок на локації «Книга – лікує», а її колеги підтримували діяльність локацій, де відбувалися запеклі змагання.

На станції Гаррі Поттера чарівна розпорядниця Ірина Адамова запрошувала гостей жертвувати шкарпетки для звільнення містичної тваринки Добі, грати у чарівні шахи, розгадувати тематичну вікторину й читати магічну газету.

Ефектна Тетяна Фролова в образі Еффі Тринькіт підбадьорювала конкурсантів змагатися в «Голодних іграх» і здобувати буккойни, які можна було обміняти на вишукані смаколики й напої. А наймістичнішу локацію облаштували згідно з фільмом «Воно» й розмістили на четвертому поверсі Бібліотеки.

До речі, студенти, як і офіційні організатори, не планують зупинятися й обіцяють і надалі готувати для Університету не менш цікаві заходи.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024