Новини

 

МЗС Болгарії надало КНУ фінансову допомогу

19.12.2017

14 грудня 2017 р. у Посольстві Республіки Болгарія в Україні в рамках участі Республіки Болгарія у міжнародній співпраці задля розвитку було підписано Угоду між Міністерством закордонних справ Республіки Болгарія та Київським національним університетом імені Тараса Шевченка про надання безоплатної фінанасової допомоги для оснащення кабінету для інтерактивного вивчення мов.

Угоду підписали Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Болгарія в Україні пан Красімір Мінчев та проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародне співробітництво) професор Петро Олексійович Бех. Угода передбачає, що в Інституті філології упродовж трьох місяців буде оснащено комп'ютерний клас. Проектом передбачено, що у класі буде встановлено інтерактивну дошку з проектором, 15 робочих місць для студентів та робоче місце викладача.

Реалізація проекту сприятиме покращенню викладання іноземних мов (в тому числі і болгарської)  в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Підписання Угоди стало іще одним свідченням традиційних дружніх відносин між Болгарією та Україною, а також ще одним кроком до подальшого зміцненя і поглиблення зв'язків між двома братніми народами.

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024