Новини

 

Відбулися Збори трудового колективу КНУ

15.12.2017

15 грудня  в Актовій залі Головного корпусу відбулися Збори трудового колективу КНУ.

На Порядок денний було винесено  три питання:

1. Бюджет університету 2018;

2. Етичний кодекс університетської спільноти;

3. Положення про Наукове товариство студентів, (курсантів, слухачів) та аспірантів, докторантів і молодих вчених університету.

З першого питання про Бюджет на 2018 рік доповідь зробила начальник планово-фінансового відділу КНУ Ольга Білявська. Вона доповіла про основні макропоказники 2018 року, обсяги фінансування по загальному та спеціальному фондах, наукових досліджень, структуру видатків обох фондів, заплановані видатки на оплату комунальних послуг у 2018 році, видатки на відрядження, орієнтований план закупівель за кошти спеціального фонду, проект розподілу капітальних видатків по загальному фонду, інші складові головного фінансового документа університету на 2018 рік.

Співдоповідь по Бюджету зробив голова планово-фінансового комітету Вченої ради КНУ  Олександр Рожко.

Детально прокоментував бюджетний процес та деякі цифри документа  ректор КНУ Леонід Губерський.

Проект Етичного Кодексу університетської спільноти презентував зборам голова Комісії по його розробці директор Інституту Філології професор  Григорій Семенюк. Документ, що вже неодноразово виносився на публічне обговорення, знову викликав жваву дискусію, але був взятий за основу і відправлений на остаточне доопрацювання з врахуванням пропозицій і з винесенням на остаточне затвердження на чергові збори трудового колективу, що відбудуться 27 грудня ц. р.

На зборах було також затверджено Положення про Наукове товариство студентів (курсантів, слухачів) та аспірантів, докторантів і молодих вчених університету (НТСАДМВ).

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024