Новини

 

Наукова школа Малої академії наук для учнівської молоді

05.12.2017

Нещодавно  в ННІ «Інститут геології» була проведена наукова школа «Актуальні проблеми наукових досліджень в галузі наук про Землю». У ній взяли участь понад 100 учнів-членів МАН та їхні педагоги.

На пленарній сесії юних дослідних привітали директор Інституту геології проф. Михайлов В. А., декан географічного факультету проф. Олійника Я. Б., директор КОКПНЗ "Мала академія наук учнівської молоді" Минзар С. А. 

З доповідями виступили проф. Вижва С. А. «Актуальні проблеми наук про Землю» та студент 1-го року магістратури Лошаков О. «Міжнародні програма та наукова робота студентів ННІ "Інститут геології».

Захоплюючими і пізнавальними стали для юних дослідників екскурсії до лабораторій ядерної геофізики, дослідження фізичних властивостей порід-колекторів, петрографічного та мінераграфічного кабінетів, геологічного музею інституту.

Окремо в залі засідань Вченої ради було організовано семінар-школу для учителів щодо особливостей організації і проведення наукових досліджень в галузі наук про Землю.

Унікальною для учнів та вчителів була можливість прямого спілкування з провідними науковцями геологічної галузі.

Без сумніву, ця зустріч дасть юним дослідникам поштовх до нових пошуків, сміливих досліджень і відкриттів, відкриє можливість для вступу в найкращий ВНЗ України.

І. М. Безродна

заступник директора ННІ "Інститут геології"

з науково-педагогічної роботи

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024