Новини

 

«HACK OR BE HACKED: HACKING SIMULATION GAME»

01.12.2017

6 грудня 2017 року в 1 аудиторії на факультеті комп’ютерних наук та кібернетики Київського національного університету імені Тараса Шевченка  за ініціативи Відділу академічної мобільності та італійських партнерів – компанії Centuria Cyber Security Labs (ССSL) за участю професора Джованні Баттіста Карія та його колег пройде гра-імітація «HACKING SIMULATION».

Під час батлу 2 команди – студенти та викладачі КНУ – змоделюють реальну кібератаку і реальний кіберзахист під наглядом професора Карії – відомого інноватора в галузі безпеки, який  присвятив 17 років дослідженням у галузі кібербезпеки та хакінгу. Результатом його наукових пошуків стало написання таких ґрунтовних праць, як «PentTestMag» та «HackerAttack».

Джованні разом зі спеціалістом та юристом CCSL продемонструє тенденції реальних кібератак у сучасному світі на усіх рівнях, а також навчить протистояти цим атакам.

Захід буде корисний спеціалістам із кіберзахисту, усім, хто має чи планує інтернет-бізнес та турбується про свою безпеку та репутацію у всесвітній мережі.

Запрошуємо до участі усіх.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації посиланням.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024