Новини

 

Візит чеського професора Яна Конвалінки до КНУ

30.11.2017

Із офіційним візитом до Київського національного університету імені Тараса Шевченка 30 листопада 2017 року завітав проректор з наукової роботи Карлового університету (Чехія)

професор Ян Конвалінка.

Відвідини професора складалися із двох етапів.

Зранку Ян Конвалінка зустрівся з ректором Леонідом Губерським, а також з проректором із міжнародних зв’язків Петром Бехом, начальником відділу міжнародного співробітництва Андрієм Кравченком, викладачкою Інституту філології Людмилою Даниленко, заступницею директора з науково-педагогічної роботи ННЦ «Інститут біології та медицини» Наталією Скрипник.

Учасники бесіди обмінялися досвідом та обміркували можливість активної співпраці між двома освітніми закладами.

Опісля чеський проректор мав зустріч із представникам науково-дослідної частини КНУ, Наукової бібліотеки імені Михайла Максимовича, корпорації «Науковий парк Київський університет імені Тараса Шевченка», заступниками деканів факультетів і директорів інститутів КНУ та ін.

Присутні обміркували питання співпраці в освітній і науковій сферах, взаємне визнання дипломів та можливість подвійного дипломування.

 

Карлів університет є одним із найстаріших навчальних закладів у світі. Він має потужну наукову базу та входить до списку 300 найкращих університетів світу за рейтингом «The Academic Ranking of World Universities». До слова, Київський національний університет імені Тараса Шевченка став єдиним українським вищим навчальним закладом, що увійшов до цього списку у 2017 році.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024