Новини

 

Підсумки фіналу конкурсу «Battle ВНЗ»

29.11.2017

23 листопада у рамках ІІ Міжнародного форуму «InnovationMarket» відбувся фінал конкурсу «Battle ВНЗ» за підтримки мережі академічних бізнес-інкубаторів YEP. З 25 університетів України можливість взяти участь отримали 22 команди-фіналісти.

Десятки студентів кілька місяців поспіль проходили підготовку, вирішували кейси від провідних українських і міжнародних компаній: ARVI Lab, VodafoneUkraine, Noosphere, Асоціація «Інформаційні технології України», Метінвест, DeloitteUkraine, Viseo, CiscoUkraine, ERC, KyivMakerFaire, Олейна, DeLamark, UNIT.City, ВЕНТС, 5PL LLC, Fabricator / FabLab,CASERS.org, Холдинг Артем. Представлені кейси стосувалися різноманітних і вельми актуальних аспектів повсякденного життя.

Цікаві і змістовні результати вирішення завдань та право у подальшому реалізовувати свої проекти спільно з інноваційними підприємствами були представлені студентськими командами першого курсу спеціальності «Бізнес-статистика» економічного факультету КНУ:

·        «ZERNO»: студенти – Марія Оберемок, Катерина Гарбозюк, Стефанія Цапок, Богдан Найда, з кейсом від CiscoUkraine;

·    «EcoFriendly»: студенти – Анна Дриженко, Анна Александрова, Владислав Шаров, з кейсом від DeLaMark;

·        «FROG»: студенти – Дар’я Завгородня, Анастасія Лазарько, Володимир Киба, з кейсом від DeLaMark.

Почесне журі було представлене керівниками топових компаній та організацій.

Головним призером, із стійкою мотивацією, свіжими ідеями та інноваційним підходом до реалізації проектів, стала команда FROG Київського національний університет імені Тараса Шевченка на чолі з Анастасією Лазарько, кейс від DeLaMark. Щасливі переможці отримали грошову винагороду та пропозиції втілити свої проекти в життя на реальних підприємствах. Участь в інкубаційній програмі YEP, окрім переможців чемпіонату, виборола також команда EcoFriendly (капітан – Анна Дриженко).  

Створення підприємницької екосистеми у вищих навчальних закладах України розпочинається з таких переможних кроків, оскільки єдність бізнесу, освіти і влади – це інноваційні тренди сьогодення.

Не зупиняйтесь і рухайтесь впевнено до яскравих перемог!

Світлана Шибіріна,

Економічний факультет

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024