Новини

 

Всеукраїнські навчання сил територіальної оборони «Рух100.Верес»

27.11.2017

24-25 листопада найбільш активні й вмотивовані студгвардійці: Василь Ютовець, В’ячеслав Масний, Лада Клочко разом з Сергієм Янчуком, головою Координаційної ради Студентської гвардії КНУ імені Тараса Шевченка  взяли участь у всеукраїнських навчаннях сил територіальної оборони «Рух100.Верес».

Навчання організовані "Рухом сприяння територіальній обороні України" за сприяння Київської обласної державної адміністрації, органів військового управління та Деснянського районного комісаріату. В них взяли участь підрозділи територіальної оборони Дарницького, Деснянського, Печерського, Соломянського, Святошинського та Голосіївського районів у м. Києві, а також з міст Ірпінь, Бровари, Обухів та Боярка і окремий зведений взвод з Херсонської області.

Відповідно до задуму навчань, зведений загін територіальної оборони здійснював оборону визначених об'єктів, забезпечував охорону групи науковців, які проводили випробування спеціального обладнання. В цей же час умовні диверсанти здійснювали розвідувальну діяльність, визначаючи об'єкти під охороною та проводили умовне знищення цих об'єктів, в якості загонів спротиву, які залишилися на умовно-окупованій території.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024