Новини

 

КНУ Speaking… English!

21.11.2017

«Мови не можна навчити, її можна лише вивчати» – у руслі такої концепції14 листопада 2017 року на базі юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка пройшов перший із серії семінар-тренінг «Читання лекцій англійською», ідейним натхненником і модератором якого була завідувачка кафедри іноземних мов юридичного факультету Тетяна Трубчанінова.

Захід був націленим на формування лекційного вокабуляру англійської мови та навичок його використання. Зокрема, учасники дізналися про те, як розпочати лекцію, привернути й утримати увагу слухачів, проаналізувати та підсумувати інформацію, деталізувати і поглибити тему обговорення, зробити посилання на джерела, попередні чи наступні лекції, заохочувати студентів до дискусії, спонукати ставити запитання та піддавати сумніву аргументи, підсумовувати, дотримуватися плану, а ще – як мотивувати до використання джерел інформації та багато іншого.

Участь у семінарі взяли понад 30 осіб, серед яких були викладачі та аспіранти юридичного факультету, координатори міжнародних проектів та керівники навчально-методичних і наукових центрів Університету.

Семінар пройшов в дружній атмосфері, його особливою рисою став активний діалог і взаємодія усіх учасників, практична націленість матеріалів та можливість імплементації нових знань у власну професійну діяльність.

За результатами зустрічі всі учасники отримали корисні друковані матеріали та електронні ресурси для подальшого застосування  у своїй роботі.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024