Новини

 

«Освіта та кар’єра – 2017»: тренди й почесні нагороди!

16.11.2017

Співробітники Київського національного університету імені Тараса Шевченка долучилися до роботи щорічної міжнародної спеціалізованої виставки «Освіта та кар’єра – 2017», яка триватиме від 16 до 18 листопада в Центрі ділового та культурного співробітництва «Український дім» (м. Київ, вул. Хрещатик, 2).

Під час урочистого відкриття заходу організатори події наголосили: «Освіта завжди була й надалі має залишатися загальнодержавним пріоритетом, вона потребує поєднання зусиль не тільки науковців і освітян, а й самої студентської спільноти». Учасників заходу привітали Президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кремень, Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Ізабель Дюмон, Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні Луїс Телемаху, Надзвичайний і Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, радник Посольства Республіки Польща в Україні та очільниця реферату з питань науково-освітньої співпраці Емілія Ясюк та Голова правління Товариства «Знання» Василь Кошовець.

Проведення освітньої виставки на міжнародному рівні передбачає вирішення амбітних завдань у царині реформації української вищої освіти. Зокрема, серед нагальних потреб і організатори, і учасники заходу називали посилення позицій українських ВНЗ на міжнародних ринках освітніх послуг, зростання кількості спільних міжнародних проектів у сфері навчання та активніше залучення представниками українських ВНЗ модерних освітньо-педагогічних технологій і методик.

Продовженням урочистостей стало вручення оргкомітетом заслужених нагород представникам українських ВНЗ. Зокрема, делегація КНУ імені Тараса Шевченка одержала почесне звання "Лідер вищої освіти України" та гран-прі в номінації «Профорієнтаційна робота серед молоді».

Для тих, хто лише мріє стати студентом КНУ, нагадуємо: виставка працюватиме від 11:00 до 18:00 16–17 листопада та від 11:00 до 17:00 – 18 листопада.

Шукайте стенд Університету в холі другого поверху, у крайньому ряді праворуч. Будемо раді Вас бачити, наші зацікавлені відвідувачі!

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024