Новини

 

Об’єднані наукою: вчетверте, але не востаннє!

09.11.2017

09 листопада 2017 року Університет укотре зібрав у Головному корпусі дослідників, поєднаних цікавими й перспективними науковими пошуками, для обговорень у рамках Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів і молодих учених.

Захід відбувся уже вчетверте, до обговорення учасникам запропоновано питання щодо міждисциплінарної взаємодії українських учених. Ганна Толстанова, очільниця Науково-дослідної частини КНУ імені Тараса Шевченка, привітала присутніх від імені адміністрації й зазначила, що успішна сучасна наука має щонайперше базуватися на співпраці дослідників із різних галузей знання.

Співмодератор заходу, Гумбольдтівський стипендіат і доцент Факультету комп’ютерних наук і кібернетики, Олександр Маринич побажав учасникам, щоб за результатами заходу вдалося сформувати саме міждисциплінарні команди, що є найперспективнішим у сучасних реаліях.

Доктор Оксана Жилінська, завідувачка Кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної діяльності Економічного факультету КНУ, представила людиноцентричну модель економічного розвитку України, розроблену в рамках доктрини збалансованого розвитку «Україна-2030». І цей, і подальші виступи учасники заходу зацікавлено обговорювали.

Наостанок організатори зауважили, що число викликів для української науки постійно зростає, тому й щороку збільшується кількість актуальних запитань в рамках конференції «Об’єднані наукою».

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024