Новини

 

Поважна делегація із Кувейту відвідала Шевченків університет

09.11.2017

9 листопада 2017 року до Головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка прибула делегація з Кувейту.

До її складу увійшли декан коледжу соціальних наук Кувейтського університету, спеціаліст у сфері сімейної та юнацької терапії професор Хамуд Ф. Аль-Кашана, Надзвичайний та Повноважний посол Держави Кувейт в Україні доктор Рашид Хаммад Аль-Адвані, Третій секретар Посольства Мохаммад Альхерз.

Візит поважних гостей пройшов у кілька етапів. Зранку делегацію зустріли ректор КНУ Леонід Губерський, проректор з міжнародних зв’язків Петро Бех, директор Інституту міжнародних відносин Валерій Копійка. Із керівництвом КНУ і представниками Кувейтського університету та Посольства Кувейту було обговорено кроки подальшої спільної роботи.

Опісля декан коледжу Хамуд Ф. Аль-Кашана та Третій секретар Посольства Мохаммад Альхерз прогулялися навчальним закладом та завітали до Музею історії Університету. Гості були приємно вражені експозицією і загалом тривалою історією КНУ та зізналися, що подібного культурно-освітнього внутрішнього закладу бракує Кувейтському університету.

Наступним етапом візиту стала зустріч кувейтської делегації із представниками Міністерства освіти і науки України: заступницею начальника Управління міжнародного співробітництва МОН Любов Щіткою, керівницею відділу обробки, реєстрації та моніторингу інформації Українського державного центру міжнародної освіти Оленою Сулимою, керівницею відділу міжнародного співробітництва УДЦМО Русланою Рохманійко, міжнародним експертом з питань освіти УДЦМО та іншими, від Університету у розмові брали участь проректор Петро Бех та завідувач Підготовчого відділення КНУ Галина Усатенко.

Візит кувейтської делегації став важливим кроком у контексті впровадження кроків із розвитку співпраці з Кувейтом у сфері вищої освіти.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024