Новини

 

Міжнародний тиждень викладачів вищої освіти в університеті НОВІА (Турку, Фінляндія)

09.11.2017

З 29 жовтня по 3 листопада 2017 року завідувачі кафедр психології розвитку та соціальної роботи факультету психології доцент Люта Леся Петрівна та професор Власова Олена Іванівна пройшли стажування у НОВІА університеті прикладних наук (Фінляндія) за програмою академічної мобільності викладачів в межах проекту Erasmus + Global. Вони стали учасниками Міжнародного тижня викладачів вищої школи.

 

Такий захід є традиційним для освітян Європи. Цьогорічний тиждень з темою «Навчання поза рамками часу та місця, можливості гнучкої освіти» зібрав 21 учасника з університетів  європейських країн (Швеція, Шотландія, Іспанія, Литва, Греція, Португалія, Україна, Німеччина, Бельгія, Словенія, Хорватія, Данія, Фінляндія), Туреччини та США.

 

Насичена та цікава програма заходу передбачала презентації і дискусії учасників, лекції та ознайомчі візити в новітню початкову школу, садочок для дітей-іноземців, у яких активну участь узяли також студенти факультету психології КНУ імені Тараса Шевченка Ангеліна Шубчинська та Андрій Печиборщ, що наразі перебувають в Турку за програмою академічного обміну Еразмус+.

 

В ході робочих зустрічей з адміністрацією та педагогами факультету соціальних послуг НОВІА університету сторони підтвердили наміри розвивати міжнародне співробітництво та спільні наукові дослідження, узгодили навчальні плани підготовки бакалаврів та магістрів за спеціальністю «Соціальна робота». Зокрема, у 2 семестрі 2017-2018 н. р. в межах програми академічної мобільності в університеті НОВІА планується навчання 8 студентів факультету психології.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024