Новини

 

Розвиток співробітництва з Університетом прикладних наук Західної Македонії (Греція)

08.11.2017

З 2 по 7 листопада 2017 року заступник декана факультету психології КНУ Світлана Пащенко прочитала курс лекцій в грецькому Університеті прикладних наук Західної Македонії.

 

Угоду про участь КНУ імені Тараса Шевченка у спільній з цим ВНЗ магістерській програмі «Освітній менеджмент» (MANEDU) було підписано у 2015 році. Відповідно до угоди професори і доценти факультету психології та Інституту міжнародних відносин викладають низку предметів навчального плану спільно з колегами з Греції та Угорщини.

 

Доцент кафедри психології розвитку, заступник декана факультету психології Пащенко С. Ю. прочитала для студентів магістерської програми MANEDU курс лекцій «Освітнє лідерство: стратегічний розвиток та управління прийняттям рішень в освіті». Курс фокусувався на проблематиці лідерства в управлінні освітою, функціях, індивідуальному стилі та лідерській поведінці викладача/вчителя. Окрему увагу було приділено проблемі ефективності лідера, управлінню цілями та часом у поведінці лідера, командоутворенню та управлінню командою в освіті.

 

В рамках візиту відбулася офіційна зустріч Світлани Пащенко з проректором з міжнародного співробітництва та магістерських програм Університету прикладних наук Західної Македонії (Греція), директором магістерської програми MANEDU, професором Сіскосом Евангелосом. Вони обговорили питання подальшого розвитку спільної греко-української магістерської програми «Освітній менеджмент» та її запровадження як програми подвійного дипломування в КНУ імені Тараса Шевченка. На зустрічі також мова йшла про необхідність укладання Еразмус+ угоди з Університетом прикладних наук Західної Македонії для спільної подачі проектної аплікації на здобуття гранту від міжнародної програми Еразмус+.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024