Новини

 

Знову перемога!

07.11.2017

Курсанти Військового інституту КНУ взяли участь у ХIХ військово – патріотичному зборі Всеукраїнської громадської організації  "Громадський рух "За майбутнє". Вони зайняли перше місце в командному заліку.

Змагання були організовані на базі однієї з військових частин Хмельницького гарнізону. Для участі у змаганнях прибуло 125 юнаків та юнок з різних областей України.

Після урочистого мітингу, учасники змагань переглянули відеоролик присвячений історії військової частини, відвідали музей бригади та ознайомились зі зразками озброєння та військової техніки, що є на озброєнні бойових підрозділів військової частини.

Змагання проводилось в таких номінаціях як підтягування на перекладені , перетягування канату, військовий огляд строю та пісні, легко-атлетична естафета, ривок гирі 16 кг,  захист від хімічної зброї, робота із засобами зв'язку, розбирання та збирання автомату, практичне виконання стрільб та надання першої медичної допомоги.

Завдяки високому рівню підготовки і майстерності, вмінню працювати в команді наші курсанти вибороли перше місце в командному заліку та повернулися до дому з перемогою. Вітаємо!

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024