Новини

 

КНУ запрошує до участі у Всеукраїнському радіодиктанті Національної єдності!

06.11.2017

Цього року Київський національний університет імені Тараса Шевченка стане офіційною локацією XVII Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності, що традиційно пройде у День української писемності та мови 9 листопада.

У Головному корпусі КНУ радіодиктант писатимуть понад 150 учасників. Серед них – письменник Василь Шкляр, філософ та політолог Володимир Цибулько, директорка Українського центру культури Світлана Долеско, директорка Національного заповідника «Софія Київська» Неля Куковальська, директорка Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України Елла Лібанова, поетеса та ведуча Злата-Зоряна Паламарчук, журналіст газети «День» Ігор Сюндюков, а також старожили Українського радіо Анатолій Табаченко, Надія Подоляко та Емма Бабчук. Ведучим цієї локації буде відомий письменник, ведучий Українського радіо Павло Вольвач.

Подія має на меті об’єднати всіх небайдужих навколо українського слова. Як наголошує ведуча спецпроекту Аліна Акуленко: «Ми повинні зрозуміти, що радіодиктант – це акція, яку проводить кожен з нас».

Тож, 9 листопада рівно о 12:00 у 329 аудиторії Шевченкового університету запрошуємо кожного охочого долучитися до написання!

Текст диктуватиме відомий знавець української мови, педагог і ведучий Олександр Авраменко.

Організатори – Національна суспільна телерадіокомпанія України.

Щодо акредитації журналістів звертатися до Центру комунікацій КНУ за номером телефону – (044) 239-34-60, e-mail – stratcom@univ.kiev.ua і facebook.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024