Новини

 

Медіація та Суд присяжних в ACLC з Дуейном Хорнінгом

03.11.2017

Вже традиційно вкінці жовтня в Американському центрі права (ACLC) професор читає лекції студентам юридичного факультету КНУ.

Все те, що ми звикли бачити в американських фільмах про юристів – правда. Застосування різноманітних психологічних хитрощів та акторських навичок – буденність для адвокатів. Величезна команда спеціалістів, юристів та помічників – абсолютна необхідність. Все це підтвердив успішний американський юрист, власник Law Group Business California, PC, ад'юнкт-професор  права в Університеті Сан-Дієго Школи Права Дуейн Хорнінг.

На лекції «Using Mediationto Resolve Disputes» («Медіація як спосіб врегулювання конфліктів») присутні дізналися, як відбувається медіація в США. Виступ на тему: «Jury Trial Techniques» («Що треба знати про суд присяжних юристу?») був спрямований на ознайомлення студентів із процедурою розгляду справи судом присяжних, а також навичками та методами, які юрист повинен використовувати, представляючи справу присяжним.

Коли чуєш, з яким натхненням та захопленням Дуейн Хорнінг розповідає про суд присяжних, судові засідання та американську систему права, мимоволі починаєш захоплюватись цим теж. Отже, дякуємо лектору за приплив мотивації та натхнення до юриспруденції.

  

Вікторія Рідченко та команда ACLC

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024