Новини

 

Відомий німецький професор Карстен Новрот прочитає лекцію у КНУ

01.11.2017

9 листопада 2017 року о 13:00 у 243 аудиторії Головного корпусу Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбудеться відкрита лекція професора Гамбурзького університету доктора Карстена Новрота, присвячена темі «Правових основ зовнішніх економічних відносин ЄС».

Подію організовує Центр німецького права юридичного факультету КНУ.

На лекції слухачі дізнаються про найсучасніші тенденції у регулюванні зовнішньо-торговельних відносин ЄС, стан та регулювання торговельних відносин між ЄС та найбільшими світовими економічними гравцями (США, Канада, Китай, АСЕАН), а також економічні аспекти відносин ЄС зі Східними Сусідами.

Професор Новрот також розповість про можливості навчання та досліджень в Університеті міста Гамбург. По закінченню лекції у всіх охочих буде можливість поставити запитання професору Новроту.

Карстен Новрот є професором публічного, європейського та міжнародного економічного права, директором Дослідницького Інституту з економічного та трудового права, а також головою Департаменту права Школи соціально-економічних наук Факультету Бізнесу, Економіки та Соціальних Наук Університету міста Гамбург. Він також є професором Факультету права Університету Гамбургу та заступником директора програми «Європейські та європейські правові студії» Інституту Євроінтеграції в Європейському Коледжі Гамбургу (Europa Kolleg Hamburg).

Мова лекції: англійська, переклад не передбачено.

Запрошуються студенти, викладачі та всі охочі.

Вхід вільний.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024