Новини

 

Історики провели "Halloween. Фестиваль традицій"

31.10.2017

31 жовтня 2017 року третій поверх Шевченкового університету наповнився яскравими літературними та міфічними персонажами, історичними постатями і привидами, адже студенти історичного факультету організували

«Halloween. Фестиваль традицій».

Непересічна подія стала для відвідувачів унікальною можливістю довідатися про таємниці традиційного Сходу, перевірити на практиці середньовічні ритуали, телепортуватися до Вікторіанської Англії і послухати про українську міфологію.

Окрім того, на учасників дійства чекали історичні загадки, майстер-класи, жарти, подарунки, а, головне, неймовірні локації, «розкидані» в часі: ось тут революціонери, а там походжає Оскар Вайльд!

Один із творців «Halloween. Фестиваль традицій», студент-другокурсник Роман Гондз розповів про свою локацію: «Вона присвячена спіритизму. Це відрізняє нас від інших локацій, адже тут, за цим столом на спіритичний сеанс зібралися не люди, а духи. Духи митців Вікторіанської епохи».

Організаторами дійства виступили студенти-актори Творчого об'єднання «Ніч в Університеті».

До слова,  9-10 листопада 2017 року в Інституті філології КНУ пройде «Ніч у Жовтому. Осінь революцій».  Вхід на подію вільний, реєстрація розпочнеться 7 листопада.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024