Новини

 

Фестиваль Styl-M-K-fest в Інституті філології

25.10.2017

Традиційний фестиваль, організований кафедрою стилістики та мовної комунікації, проходив 23 жовтня.

 Завідувач кафедри проф. Лариса Шевченко зауважила, що така подія об’єднує всіх, хто обрав сучасні напрямки науки. У межах фестивалю було проведено конкурс на тему «Я вибираю українську», лауреатів якого було нагороджено на відкритті «Styl-M-K-Fest». Серед переможців – студенти і випускники кафедри, викладачі, а саме: Людмила Юзва (викладач факультету соціології), Лілія Кірик (випускниця кафедри), студентки-медіалінгвісти Марина Лимаренко, Олександра Сарікова, Ольга Васильченко.

Запланований круглий стіл на тему «Неолінгвістика як дослідницький простір: напрямки, ідеї, перспективи» пройшов у форматі обговорення окресленої проблеми. Тон задали доповідь проф. Лариси Шевченко та презентація доц. Дмитром Сизоновим словника «Нові слова та фразеологізми в українських медіа», до створення якого долучилися студенти освітньої програми «медіалінгвістика».

Упродовж дня всі охочі могли ознайомитися з історією фестивалю на інформаційних дошках, розташованих біля центральних сходів Інституту філології.  

Прес-центр ІФ

Центр комунікацій 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024