Новини

 

У КНУ розпочалася Всеукраїнська конференція «Правове забезпечення соціальної безпеки в умовах євроінтеграційних процесів»

20.10.2017

20 жовтня 2017 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочала роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Правове забезпечення соціальної безпеки в умовах євроінтеграційних процесів».

Організаторами заходу виступили Центр проблем імплементації європейського соціального права, юридичний факультет КНУ, зокрема, кафедра трудового права та права соціального забезпечення і Рада молодих вчених цього факультету.

Відкрили пленарне засыдання заступниця декана юридичного факультету з наукової роботи та міжнародних зв’язків Олеся Отраднова, завідувач кафедри трудового права та права соціального забезпечення Університету, академік НАПрН Микола Іншин, голова Державної служби України з питань праці Роман Чернега та професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення КНУ Віктор Щербина.

На конференції було розглянуто низка важливих питань. Вони стосувалися таких напрямків: розвиток теорії соціальної безпеки в контексті соціальної політики держави; тенденції у правовому регулюванні соціальної безпеки в Україні; вплив соціальної безпеки на розвиток трудових та соціально-забезпечувальних правовідносин; реформування трудового та соціального законодавства в умовах євроінтеграційних процесів; удосконалення механізму реалізації трудових та соціальних прав як основи соціальної безпеки України тощо.

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024