Новини

 

«Мистецтво – це завжди неповторність…»

19.10.2017

17 жовтня 2017 року в Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відкрилася персональна виставка сучасної мисткині Наталії  Гончарової під назвою «Галактика любові».

До світу художніх образотворчих ідей гості змогли долучитися завдяки модераторці заходу Оксані Бойко, яка очолює галерею «Глобус»,  та кураторці мистецької галереї Університету Оксані Данильченко, яка виголосила вітальне слово.

Неймовірні враження від перегляду картин доповнили учасники Молодіжного центру культурно-естетичного виховання під керівництвом Надії Максименко. Особлива подяка за чуттєвий вокальний виступ студентці 1 курсу Інституту філології Валерії Кудрявець і за експресивний східний танець студентці Тетяні Кобилінській.

Виставка Наталія Гончарової була високо оцінена мистецтвознавцями, художниками та критиками.

Сама авторка, закодувавши магію любові в напрямі «Абстрактний символізм», визначила концепцію робіт у кількох інтерв’ю: «Я намагалась достукатися до сердець чоловіків та показати, якою ніжною може бути жіноча душа в символічних образах тіла. Адже гармонія починається із рівноваги духовного та тілесного».

Прекрасний вечір завершився розігруванням в лотереї міні-копій експонованих картин. Такий підхід до мистецтва та поціновувачів свого таланту приємно вразив кожного відвідувача  галереї.

 

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024