Новини

 

І міжнародна конференція про роль релігійних цінностей у суспільстві

19.10.2017

17-18 жовтня в Києві відбулася І міжнародна міжконфесійна конференція  «Роль релігійних цінностей у зміцненні соціальної стабільності та поширенні культури мирного співжиття й подолання ненависті». У пленарному засіданні взяв участь професор кафедри релігієзнавства філософського факультету КНУ імені Тараса Шевченка  Є.  А. Харьковщенко. Він виступив з доповіддю "Поліконфесійність як історична особливість релігійно-духовного життя українського народу".

Конференцію було проведено за участю представників обласних та Київської міської державної адміністрації України, представників наукових установ та навчальних закладів України, представників  церков і релігійних організацій, що діють в Україні. 

Впродовж двох днів роботи учасники розглянули питання про роль релігійних лідерів у міжрелігійному та міжкультурному діалозі, гаранти міжрелігійного діалогу та порозуміння в суспільстві тощо.

Мета  І міжнародної міжконфесійної конференції   розширення змісту діалогу та сприяння відродженню міжкультурної комунікації в Україні. 

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024