Новини

 

Посвята в ліцеїсти у стінах КНУ

13.10.2017

Школярів Тиврівського ліцею-інтернату 12 жовтня посвятили в ліцеїсти у Головному корпусі Університету.

Для підготовчого відділення КНУ подібні заходи вже стали традиційними. Цього разу Університет радо відав гостей із Вінничини – 66 учнів 8-х класів ліцею.

Тиврівський ліцей-інтернат – один із найкращих навчальних закладів області, що дає змогу здобути освіту понад державний освітній мінімум, здійснює науково-практичну підготовку обдарованої учнівської молоді. Ліцей у своїй структурі має 4 факультети: фізико-математичний, філологічний, природничий та гуманітарний.

Переважна більшість ліцеїстів у Києві вперше, тому ця мандрівка до столиці та найкращого Університету країни для них – справжнє свято. Школярі відвідали музеї КНУ: історії Університету та Зоологічний.

Найбільш хвилюючим моментом стало урочисте вручення залікових книжок учням та напутнє слово Ірини Ляшенко і голови Студентського парламенту КНУ Станіслава Гречки.

Неприховані радісні емоції свідчать про те, що для дітей ця мандрівка не піде в небуття, і вже за кілька років наш Університет прийматиме вдячного, розумного та професійно підготовленого студента – випускника Тиврівського ліцею!

За матеріалами Підготовчого відділення

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024