Новини

 

Перший заступник Міністра оборони України побував у Військовому інституті Київського університету

16.02.2007
Перший заступник Міністра оборони України Леонід Поляков відвідав Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка 15 лютого 2007 року. Мета візиту - ознайомлення з навчальним закладом, вивчення його можливостей у питаннях реалізації завдань у галузі лінгвістичного забезпечення Збройних Сил України, ознайомлення з досвідом реалізації інформаційної політики.

У рамках візиту відбувся брифінг для представників засобів масової інформації за участю начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Балабіна, першого заступника Міністра оборони України Леоніда Полякова, заступників начальника Військового інституту з гуманітарних питань полковника Віктора Уліча, з навчальної та наукової роботи полковника Олександра Сторубльова. Обговорювалися питання реалізації інформаційної та мовної політики у Військовому інституті, підготовки висококваліфікованих фахівців у цієї галузі, вирішення проблем матеріального та грошового забезпечення, соціального захисту військовослужбовців.

Начальник Військового інституту Віктор Балабін розповів Леоніду Ігоровичу про структуру Військового інституту, його досягнення і перспективи розвитку та провів екскурсію по факультету іноземних мов та військового перекладу.

Крім того, Леонід Поляков зустрівся з головою Голосіївської районної у м. Києві Державної адміністрації Сергієм Садовим, разом вони прийняли участь в урочистих зборах, присвячених Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Обидва поважних гостя у своїх виступах поздоровили особовий склад, воїнів-ветеранів зі святом.



Прес-центр
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024