Новини

 

«Ніч в Університеті» – серед переможців фестивалю інновацій

02.10.2017

Всеукраїнський фестиваль інновацій закінчився беззаперечною перемогою і Творчого об’єднання «Ніч в Університеті» студентів-істориків КНУ!

На фестивалі було представлено 20 гідних  проектів: 8 робіт у економічній сфері, 7 – у соціальній, 4 роботи – це розробки демо-зони.

Студенти історичного факультету Університету позиціонували себе як соціальний проект: «Інтерактивні нічні екскурсії NIGHT STORIES».

За словами Олексія Руденка – засновника та ідейного натхненника проекту, «Ніч в Університеті» не вперше випробовує себе конкурсами. Так, у березні, був  YEP – бізнес-інкубатор студентських стартапів. Результат – «пройшли відбір, пройшли півфінал і увійшли в 30-ку кращих студентських стартапів». Зрозуміло, що це не додало команді впевненості, та й бажання брати участь у конкурсах загалом. Проте у вересні вони все ж таки подаються на Всеукраїнський фестиваль інновацій, хоча, як зазначає Олексій, спершу він поставився до проекту скептично, адже «актуальніші зараз технічні стартапи, ІТ, мобільні додатки тощо».

Не зважаючи на невпевненість Руденка, Творче об’єднання «Ніч в Університеті» на фестивалі інновацій отримало абсолютне перше місце серед соціальних стартапів, грант від спонсорів, менторську підтримку та підтримку європейських партнерів «і не тільки!» – зазначає Олексій. Перемога принесла і впевненість у своїх діях, а тому: «Далі буде і буде вже дуже скоро!».

 

Вітаємо переможців! Бажаємо віри у себе і свою команду, нових творчих ідей та досягнень, що надихають!

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024