Новини

 

Привітання ректора з Днем працівників освіти

29.09.2017

Шановні студенти, викладачі та співробітники Університету!

У день нашого професійного свята, що є святом для всієї нашої країни, прийміть найщиріші вітання всі ті, хто віддає учням - майбутньому нашої держави, свій хист, життєву мудрість і силу, любов і натхнення, починаючи від першої вчительки нашої малечі до корифеїв освітянської ниви - професорів та академіків, усіх, хто присвятив життя вітчизняній освіті та святкує плоди своєї діяльності в особах видатних вихованців.

Наша місія - неоціненна! Без вчителя немає ні Президента, ні міністра, ні будівельника, ні аграрія, ані воїна-героя. Крім знань, учитель прищепив їм і продовжує плекати у майбутніх поколінь кращі риси людської особистості - любов до Неньки-України, високий дух толерантності і патріотизму, громадянську відповідальність, людяність і велич!

Цю любов учні повертають Вам, дорогі наші учителі, сторицею, бажаючи доброго здоров"я, родинного тепла і затишку, добробуту, вдячних і здібних вихованців, а ще - усвідомлення своєї виняткової ролі в долі кожної людини і в становленні нашої незалежної Батьківщини - України! Щасливої Вам долі!

З пошаною,

Ректор  Леонід Губерський

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024