Новини

 

Відбулося засідання Вченої ради Інститут філології

26.09.2017

26 вересня 2017 року відбулися збори трудового колективу та засідання Вченої ради Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Основним питанням на порядку денному було голосування і затвердження претендентів на посади завідувачів кафедр. Одноголосним рішенням було затверджено: завідувача кафедри мов і літератур Близького та Середнього Сходу доцента Олену Мазепову, кафедри полоністики – професора Ростислава Радишевського, а кафедри української мови та прикладної лінгвістики – професора Анатолія Мойсієнка. Їхні кандидатури підтримали колеги на засіданнях відповідних кафедр та присутні викладачі на зборах.

Чимало важливих питань було розглянуто на порядку денному Вченої ради. Обговорюючи Положення про Вступ до Університету на 2018-2019 навчальний рік, члени ініціювали звернення до Вченої ради університету щодо повернення у перелік конкурсних предметів історії України замість пропонованого нині сертифікату з географії. Також на Вченій раді було розглянуто пропозицію подати кандидатуру поетеси Емми Андієвської на здобуття Шевченківської премії.

 

Прес-центр ІФ

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024