Новини

 

VII міжнародна конференція з урбаністичної географії

26.09.2017

 

26 вересня 2017 року в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка розпочала роботу VII міжнародна конференція з урбаністичної географії посткомуністичних країн CAT-ference.

CAT – Cities after Transition – це відкрита наукова спільнота, що об’єднує дослідників постсоціалістичних міст з провідних університетів світу. Конференції CAT-ferenceпроводилися у Лунді (Швеція, 2005 р.), Стокгольмі-Таллінні (2007 р.), Тарту (Естонія, 2009 р.), Бухаресті (Румунія, 2011 р.), Тбілісі (Грузія, 2013 р.), Празі (Чехія, 2015 р.).

З привітанням до учасників конференції звернулися проректор з наукової роботи професор Мартинюк В. С., декан географічного факультету професор Олійник Я. Б. та співголова оргкомітету конференції професор Мезенцев К. В.

З доповіддю виступив ключовий спікер конференції – провідний європейський вчений в галузі урбаністичної та економічної географії доктор Влад Міхненко з Університету Оксфорда, випускник Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

В рамках конференції відбулися ключові лекції-доповіді організовані науковим журналом “International Journal of Urbanand Regional Research” (IJURR), що входить до провідних міжнародних наукометричних баз. Серед лекторів – один з лідерів світової урбаністики доктор Хьюн Банг Шин з Лондонської Школи Економіки.

У конференції беруть участь 120 учасників з 23 країн, з них понад 100 – із зарубіжних країн, зокрема 20 професорів та понад 50 докторів з університетів і наукових центрів Великої Британії, Німеччини, США, Швейцарії, Швеції, Норвегії, Естонії, Литви, Латвії, Польщі, Чехії, Угорщини, Румунії, Франції, Італії, Іспанії, Албанії, Росії, Білорусі, Грузії, Гонконгу, Сінгапуру.

В перший день конференції відбулися засідання 7 секцій, всього планується проведення 25 секційних засідань різної тематичної спрямованості.

Прес-центр

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024