Новини

 

У КНУ відбулося грандіозне спортивне свято

15.09.2017

14 вересня 2017 року у Навчально-спортивному комплексі Університету відбулося щорічне традиційне Спортивне свято, приурочене дням Київського національного університету імені Тараса Шевченка та святу працівників

фізичної культури та спорту.

Свято було організовано за сприяння кафедри фізичного виховання та спорту навчально-спортивного комплексу КНУ і Відділу по роботі зі студентами Університету.

На подію завітали ректор Університету Леонід Губерський, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, керівник Відділу по роботі зі студентами Університету Віктор Собко, директор Центру комунікацій КНУ Олена Добржанська, завідувач кафедри фізичного виховання та спорту Навчально-спортивного комплексу, заслужений майстер спорту з гандболу Тетяна Кочергіна, а також декани факультетів, директори інститутів, студенти, викладачі, заслужені майстри спорту, співробітники КНУ та ін.

Захід розпочався із виконання гімну України та представлення команд першокурсників від усіх факультетів та інститутів Університету. Зі святковим словом до присутніх звернувся Леонід Губерський, привітавши присутніх, та вручив нагороди представникам факультетів – призерам Спартакіади КНУ 2016-2017 навчального року. Подяками від ректора за вагомий внесок у розвиток і популяризацію фізичної культури та спорту у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка були відзначені викладачі кафедри фізичного виховання та спорту: Микола Паламарчук, Сергій Здоренко, Костянтин Воронков, Альвіна Козятек, Костянтин Сахаров.

Начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Голосіївської районної у місті Києві державної адміністрації Максим Нечитайло вручив нагороди Київського національного університету імені Тараса Шевченка за перші місця в Спартакіаді серед збірних команд студентів  та Спартакіаді серед збірних команд професорсько-викладацького складу.

Програму свята наповнили цікаві та динамічні естафети, проведені між спортивними командами першокурсників, а також показові номери зі спортивної аеробіки в парах і трійках, що будуть представлені від збірної команди України на Чемпіонаті Європи в Італії наприкінці вересня, виступили викладач кафедри, майстер спорту міжнародного класу М. Бубен, майстри спорту А. Федосенко, В. Дорошенко та А. Ісаєнко. Свою майстерність продемонстрували представники Федерації кіокушин-карате міста Києва під керівництвом віце-президента Федерації кіокушин карете України та президента Федерації кіокушин карате міста Києва О. Овечкіна.

За результатами проведених естафет, було оголошено переможців. Так, бронзовим призером стала команда факультету соціології, друге місце посіла команда географічного факультету, а перемогу здобула команда Інституту міжнародних відносин КНУ. Проректор В’ячеслав Шамрай вручив призерам змагань кубки і медалі.

По завершенню Спортивного свята на університетському стадіоні відбувся товариський матч із футболу між командами Київського національного університету технологій та дизайну та Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Матч завершився перемогою з рахунком 2:1 на користь студентів Шевченкового університету.

 

Кафедра фізичного виховання та спорту

Навчально-спортивного комплексу КНУ

 

Фото – Центр комунікацій КНУ

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024