Новини

 

Бізнес-практика 2017 у Норвегії

14.09.2017

В межах співпраці кафедри фінансів Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Nord Universitet (Норвегія) з 30 липня по 5 серпня 2017 року відбулася уже традиційна бізнес-практика «Management Control from Nordic Perspective» для студентів магістратури кафедри фінансів та інших кафедр економічного факультету.

Протягом практики учасники мали можливість послухати лекції, на яких розглядались особливості інтернаціоналізації бізнесу, логістики та соціально-економічного розвитку в умовах Арктики, боротьби з соціальними, економічними та екологічними проблемами, новітні підходи до державного управління. Вони також прийняли участь у мастер-класі з підприємництва, на якому обговорили питання утилізації сміття, що потрапляє у море.

Крім того, в ході практики студенти відвідали норвезькі підприємства та установи (Salmon Center Bodø, Pelagia AS, Glomfjord Industripark, Yara Norge AS, Yara Glomfjord, Bilfinger Industrial Services, Nordland County Council, Post Norway) та поспілкувалися з їх працівниками. Результатом проходження практики стала підготовка та захист групових презентацій та індивідуальних завдань щодо діяльності вказаних підприємств.

Наполеглива робота та отримання нових знань супроводжувалася екскурсійною програмою визначними місцями м. Буде та центральної частини Норвегії. Незабутні враження учасники отримали від екскурсії до льодовика Svartisen (другий за величиною у Норвегії) та мали можливість насолодитися чудовими краєвидами, піднявшись на гору Keiservarden, висотою 366 метрів над рівнем моря.

Якщо ви мрієте отримати нові знання та враження, запрошуємо пройти Бізнес-практику у Nord Universitet (Норвегія) наступного літа. За подробицями звертайтеся на кафедру фінансів.

Прес-центр

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024