Новини

 

Новорічні вітання Надзвичайного та Повноважного Посла Франції в Україні

11.01.2007
Пані та Панове,

Від імені Посольства Франції в Україні, відділу, культури та співробітництва посольства та мене особисто радий висловити Вам найкращі побажання у новому 2007 році.

Протягом минулого року я мав надзвичайне задоволення відвідати велику кількість університетів, зокрема в таких містах як Донецьк, Харків, Дніпропетровськ, Луганськ, Запоріжжя, Сімферополь та Севастополь і звичайно Києві. Ці зустрічі посприяли плідному обміну з викладачами, науковцями та студентами.

Мені дуже приємно було дізнатися про великий інтерес до моєю країни звідусіль. Я хочу ще раз наголосити, що французькі університети та вищі школи виявляють свою зацікавленість як у співпраці з Україною, так і в прийомі українських студентів. У підтвердження цих слів у листопаді цього року 17 вищих навчальних закладів, які є визнаними серед найкращих у Франції та у світі, взяли участь в освітній виставці у Києві, Харкові та Донецьку.

Сайт посольства Франції надає інформацію про Французький культурний центр, Центр співробітництва у галузі вищої освіти та науки і т.д., про щоденні події та всілякі заходи (www.ambafrance-ua.org). Сайт чекає на Вас та Ваші зауваження.

Хочу ще раз привітати Вас з новим роком та подякувати всім за співпрацю задля процвітання французької мови та культури в Україні в атмосфері дружби та порозуміння наших країн.


Жан-Поль ВЕЗІАН Посол Франції в Україні
Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024