Новини

 

Організаційно-настановче зібрання для іноземних студентів

05.09.2017

У 2017/2018 начальному році в КНУ імені Тараса Шевченка за програмами обмінів та академічної мобільності, такими як Секондос, Програма Еразмус+ навчатимуться студенти з 11 країн світу.

Щоб познайомити іноземних студентів з університетом та представити  людей, з якими вони співпрацюватимуть,  відділи міжнародного співробітництва та академічної мобільності провели  організаційно-настановче зібрання.

У ньому взяли  участь проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) П. О. Бех, начальник відділу міжнародного співробітництва А. О. Кравченко, начальник відділу академічної мобільності О. Ю. Данильченко, координатори співробітництва, студенти Університету. 

Іноземні студенти переглянули ознайомчий фільм про університет, познайомилися з відповідальними за співпрацю на факультетах\інститутах, знайшли своїх Buddy-students.

Загалом цього навчального року за програмами обміну та академічної мобільності в КНУ навчатимуться понад 40 студентів з 20 університетів світу: Болонський університет, Університет м. Кадіс, Констанцький університет, Університет Вонгванг, Шанхайський університет, Університет м. Регенсбург, Лейпцизький унівесритет та ін.     

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024