Новини

 

Брифінг, присвячений відкриттю магістерської програми зі «Спортивної журналістики»

05.09.2017

7 вересня 2017 року, напередодні Дня фізичної культури і спорту України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка і Національний університет фізичного виховання і спорту України проведуть брифінг, присвячений відкриттю першої в країні спільної магістерської програми зі «Спортивної журналістики».

Під час брифінгу буде обговорено питання розуміння суті спортивної журналістики та її місця в сучасному суспільстві; загальні тенденції  і перспективи розвитку українських спортивних медіа; підвищення якості та об’єктивності подачі спортивних матеріалів; формування образу держави через спорт і спортивні медіа; співпраця у межах магістерської програми з профільним міністерством, НОК України, федераціями тощо.

До участі в брифінгу запрошені: Ігор Жданов – міністр молоді і спорту України, Сергій Бубка – президент НОК України, Євгеній Імас – ректор НУФВСУ, Володимир Бугров – проректор з науково-педагогічної роботи Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Ілля Шевляк – президент Спортивного комітету України, Вадим Стеценко – голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, Володимир Різун – директор Інституту журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Людмила Радченко – учасниця Олімпійських ігор у Римі, журналістка, Наталія Вернигора – прес-аташе Міністерства молоді і спорту України, Олександр Гливинський – прес-аташе збірної України з футболу.

Серед запрошених гостей також будуть провідні науковці у галузі журналістики та спорту країни, викладачі, представники Міністерства освіти та науки України, Міністерства молоді та спорту України, Національного олімпійського комітету, Олімпійської академії України, спортивних федерацій, журналісти, студентство.

Модератор подіїМихайло Волобуєв, президент Асоціації спортивних журналістів України, член НОК України.

Час і місце проведення заходу: 7 вересня, 12.00, Національний університет фізичного виховання і спорту України, вул. Фізкультури, 1.

 

Центр комунікацій

 

 

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024