Новини

 

День першокурсника на філософському факультеті

31.08.2017

На філософському факультеті КНУ імені Тараса Шевченка привітали першокурсників. В Актовій залі Головного навчального корпусу 31 серпня відбулися Урочисті збори. Першокурсникам ОС "бакалавр" та "магістр" вручили один з найважливіших документів студента – залікову книжку.

Декан факультету академік НАН України Анатолій Конверський тепло привітав молоде поповнення з новим етапом у їхньому житті. Він представив професорсько-викладацький склад факультету та гостей  урочистостей, випускників філософського факультету.

Заступник декана філософського факультету Лариса Комаха зачитала вітання від Голови Верховної Ради України Андрія Парубія. Від імені ректора  КНУ Леоніда Губерського філософську родину університету привітав проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров.

Звертаючись до першокурсників, президент НАПН України Василь Кремінь, зазначив: «Як випускник філософського факультету, переконаний, що ви зробили правильний вибір, закінчивши цей факультет ви будете об’єктивно затребувані у суспільстві».

Після теплих вітальних слів, першокурсники мали нагоду поспілкуватися з викладачами та працівниками факультету, ознайомитися з місцями, де будуть проходити лекції, семінари, практичні роботи.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024