Новини

 

Вступна кампанія 2017 у КНУ завершується успішно

09.08.2017

 

«Цього року всі інститути і факультети за всіма спеціальностями Університету на 100% виконали план державного замовлення в магістратуру» - зазначив ректор Леонід Губерський на засіданні Приймальної комісії КНУ №11 від  9.08.2017 року.

У засіданні також взяли участь: проректор з науково-педагогічної роботи Володимир Бугров, проректор з науково-педагогічної роботи (виховна робота) В’ячеслав Шамрай, директори інститутів, декани факультетів, відповідальний секретар Приймальної комісії Андрій Креневич  та інші вповноважені співробітники Приймальної комісії.

Під час засідання були підбиті підсумки та затверджено списки зарахованих на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб за

  • ОС Бакалавр;
  • ОС Бакалавр за скороченою програмою (на 2-й або 3-й курс) на базі ОКР; Молодший спеціаліст;
  • ОС Магістр.

На сьогодні триває зарахування на навчання до Університету іноземних громадян, про динаміку якого доповіла завідувач підготовчого відділення Галина Усатенко.

За спеціальністю 081 «Право» вступники до магістратури взяли участь у єдиному фаховому вступному випробуванні, що проходило з використанням організаційно-технологічних процесів здійснення ЗНО. Результати вступного випробування будуть відображені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника» 15 серпня 2017 року. Оприлюднення списків осіб, рекомендованих до зарахування здійснюється не пізніше 12 год. 00 хв. 29 серпня 2017 року. Зарахування на навчання за державним замовленням проводиться вищими навчальними закладами не пізніше 05 вересня 2017 року.

Голова  Приймальної комісії КНУ Леонід Губерський звернув увагу й на проблемні питання, що виникали під час Вступної кампанії 2017 р. та подякував за сумлінну працю усім співробітникам, які плідно працювали на високий результат.

Прес-центр

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024