Новини

 

Максим Ситницький виграв міжнародні гранти!

05.08.2017

Максим Ситницький, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту інноваційної та інвестиційної  діяльності економічного факультету КНУ ім. Тараса Шевченка, виграв 2 поважні міжнародні гранти.

 

Про свій шлях від знаходження інформації до участі в стипендіальній програмі Максим Ситницький розповідає особисто: «У вересні 2016 року я побачив на Інтернет-сторінці Відділу академічної мобільності Університету низку оголошень Посольства Республіки Польща в Україні про можливість подачі заявок на перспективні стипендіальні програми. Зацікавили дві програми: «Стипендіальна програма імені Лейна Кіркланда», що координується місією Польсько-Американського фонду свободи (ПАФC-PAFW) та включає підтримку демократичних і економічних перетворень у країнах Центральної та Східної Європи, а також «Стипендіальна програма Уряду Республіки Польща для молодих науковців», за умовами якої стипендії присуджуються для здійснення наукових стажувань і дає змогу використовувати набутий досвід у різних сферах наукової та громадської діяльності.

 

Дізнавшись про детальні умови участі, почав готуватися до подачі документів і писати проект майбутніх досліджень. Хочеться особливо відзначити ефективну роботу та сучасні підходи до управління у створеному Університетом Відділі академічної мобільності, який очолює Оксана Данильченко, що було дуже важливо для мене на цьому підготовчому етапі».

 

У подальшому Максим Ситницький подав належним чином оформлені заявки на гранти, пройшов усі потрібні етапи співбесід та радо повідомив колегам: «У моєму випадку вдалося виграти Стипендіальну програму імені Лейна Кіркланда та Стипендіальну програму Уряду Республіки Польща для молодих науковців. Отримання гранту було можливе лише за однією з них, тому, проаналізувавши і зваживши ці умови, я вибрав Стипендіальну програму Уряду Республіки Польща для молодих науковців, яка буде проходити у Варшавському Університеті».

 

Центр комунікацій

Інформаційно-обчислювальний центр університету

© Всі права захищені 1995-2024